Blog

NAAR OVERZICHT

 

GOED IDEE: waarom boksen met je PT klant werkt

 

Boksen is een enorm populaire workout. Tegenwoordig staat hard werken, snelle resultaten én het bad ass gevoel bovenaan ons lijstje. Het is een combinatie van cardio én krachttraining, aerobe en anaerobe training en gewoon hartstikke leuk. What doesn’t kill you, makes you stronger, toch? De foto’s op social media krijgen ook enorm veel likes, maar dat even terzijde.

 

Met boksen werk je aan je hele lijf en ook je core krijgt een echte boost. De bewegingen zijn moeilijk voor je buikspieren, waardoor je de vervelende crunches voortaan kunt overslaan. Frustratie worden eruit geslagen én je stelt jezelf op de proef. Hoe scherp is jouw coördinatie? Test it! Dan hebben we het nog niet eens gehad over het feit dat boksen niet gauw gaat vervelen. Je blijft knallen!

No Contact

Het slaan van elkaar is vaak een te hoge drempel, vooral beginnende boksers vinden dit geen goed idee. Zijn bang voor blessures en ‘auw’. Gelukkig is zero-contact een hele mooie trainingsvorm waardoor we niet zomaar gewond raken en toch kunnen genieten van een full body workout. Ideaal dus voor personal trainers die circuit trainingen willen afwisselen en klantenwillen blijven uitdagen.

 

Boksen als PT workout

Dat is KNOCK-OUT in het kort. Als PT-er boksen met je klant, waarbij het jouw taak is om te incasseren en te sturen. Een opleiding waarbij je binnen één dag alles leert over techniek, uitvoering en de basisbeginselen van deze intensieve manier van sporten.

 

Get ready to kick ass!

 

Meer informatie over KNOCK-OUT vind je hier.