Over Personal Training

 

 

Het Flex Model

 

 

Er duiken jaarlijks nieuwe trends op in Personal Training, zoals: flexibiliteit in aanbod, het ‘pay-per-use’ principe en het leveren van meer maatwerk. Om optimaal op nieuwe trends in te kunnen spelen, heeft LAPT een nieuw systeem ontwikkeld: het LAPT Flex Model. Personal Trainers hebben allemaal verschillende specialisaties en interesses dus ook behoefte aan verschillende vormen van informatie of ondersteuning. Het Flex Model sluit hier perfect op aan. In dit zelf te beheren online systeem bepaal je namelijk zelf welke producten of diensten jij afneemt door onderdelen aan of uit te zetten. Het maakt hierbij niet uit of je wel of niet LAPT gecertificeerd bent en of je nu een starter, ervaren pionier of club bent.

 

Bij het Flex Model kun je kiezen uit world class trainingen, producten en diensten. Voor elke fase van je Personal Training carrière!
 

Stel je wilt als startende Personal Trainer een basisopleiding volgen: dan zet je de gewenste opleiding aan. Ben je een ervaren Personal Trainer en wil je een Personal Training verzekering, dan zet je alleen de verzekering aan. Wil je een LAPT Membership afsluiten, dan zet je alleen dat membership aan. Super handig en je betaalt alleen voor wat je afneemt!
 

Er valt dus genoeg voordeel te behalen uit ons nieuwe systeem. Voor het gemak zetten we nog even alle voordelen op een rij:
 

  • Online mogelijkheden om op ieder moment zelf jouw instellingen te bepalen.

  • Flexibiliteit, dus géén langlopende contracten en lange opzegtermijnen.

  • Het systeem zorgt voor eenvoud en overzicht.

  • Je betaalt alleen voor wat je afneemt.

  • Wijzigen naar je eigen behoefte: jij bepaalt!

  • Het Flex Model biedt gebruiksgemak en zekerheid

 

 

 
 
BECOME A LAPT MEMBER
REGISTREER
CHECK JE ACCOUNT
MIJN ACCOUNT
Bekijk de LAPT brochure
DOWNLOAD