Registreer je nu bij LAPT!

REGISTREER

 

Wil jij een Personal Trainer worden? Dan zit je bij LAPT goed!

 

Waarom Personal Trainer worden?

 

Personal Training is hot! Steeds meer mensen schakelen een Personal Trainer in om hun fitness- en gezondheidsdoelstelling te halen.

 

Je hebt als Personal Trainer veel carrière mogelijkheden en je kunt ervoor kiezen om in loondienst bij een fitnessclub te werken of een zelfstandig Personal Training bedrijf op te zetten.

 

Je hebt veel vrijheid om je business zelf in te richten.

 

Je houdt van sport en fitness, je bent een echt mensen-mens en hebt passie voor coachen en begeleiden van mensen richting hun persoonlijke doelstelling.

 

LAPT Flex Model

LAPT werkt met het Flex Model. Personal Trainers hebben allemaal verschillende specialisaties en interesses dus ook behoefte aan verschillende vormen van informatie of ondersteuning. Het Flex Model sluit hier perfect op aan. In dit zelf te beheren online systeem bepaal je namelijk zelf welke producten of diensten jij afneemt door onderdelen aan of uit te zetten. Het maakt hierbij niet uit of je wel of niet LAPT gecertificeerd bent en of je nu een starter, ervaren pionier of club bent.

 

Bij het Flex Model kun je kiezen uit world class trainingen, producten en diensten. Voor elke fase van je Personal Training carrière!

 

Stel je wilt als startende Personal Trainer een basisopleiding volgen: dan zet je de gewenste opleiding aan. Ben je een ervaren Personal Trainer en wil je een Personal Training verzekering, dan zet je alleen de verzekering aan. Wil je een membership afsluiten? Dan zet je alleen het membership van je keuze aan. Super handig en je betaalt alleen voor wat je afneemt!

 

Voordelen Flex Model:

 

 

Wil je meer informatie over een opleiding of wil je je inschrijven voor een opleiding? Dan dien je je eerst te registreren op lapt.nl. Registratie bij LAPT verplicht je tot niets.

 

Start2Move

Ben jij sportief, enthousiast en droom jij van een baan als Personal Trainer? Opleidingspartner Start2Move biedt een 3-tal Fit!vak erkende Personal Trainer Pakketten die een uitstekende basis vormen om aan de slag te gaan als (zelfstandig) Personal Trainer. Er is geen specifieke vooropleiding of voorkennis vereist om deel te kunnen nemen.

 
 
Registreer je nu bij LAPT!

REGISTREER

Heb je een vraag voor LAPT?
NEEM CONTACT OP