Over Personal Training

 

 

National Trainers LAPT

Koen Bakker

Koen Bakker is in 2010 afgestudeerd als Bewegingsdeskundige. Sinds 2006 is hij actief als Personal Trainer. In eerste instantie vooral topsport begeleiding, tegenwoordig een mooie combi tussen topsporters en recreatiesporters.
Van 2011 tot 2013 heeft Koen gewerkt als Sales- en Marketingmanager bij een bedrijf dat sportschoenen ontwikkelt. Koen heeft zijn Bachelor in Nutrition behaald en zijn deskundigheid in training en voeding gebruikt om succesvol een eigen Personal Training Business op te zetten in Tilburg. Sinds 2015 is Koen, naast zijn eigen PT business, gestart als Manager LAPT om de kwaliteit en ontwikkelingen te waarborgen en samen met het specialisten team LAPT uit te laten groeien tot hét Personal Training concept van Nederland.

Debbie Koekkoek

Debbie is werkzaam bij HDD Group als Senior Consultant. In deze functie verzorgt zij verschillende management- en vaardigheidstrainingen voor de verschillende bedrijfsonderdelen van HDD Group op het gebied van Sales, Retentie, Personal Training en Groepsfitnessmanagement. Sinds de start van LAPT begeleidt zij clubs en Personal Trainers bij het opzetten en uitbouwen van hun PT business. In 1999 rondde Debbie het CIOS te Goes succesvol af en studeerde ze in 2004 af aan de Fontys Bedrijfshogeschool te Tilburg voor de opleiding Sportmanagement. Daarna heeft zij bij diverse fitnesscentra in verschillende functies gewerkt waaronder als National Salestrainer en Salesmanager voor de keten Achmea health Centers.

Freek Lodeweges

Freek hoort bij de allereerste lichting van opgeleide LAPT Personal Trainers. Hij werd meteen ‘verliefd’ op het concept LAPT, waardoor hij vrijwel direct zijn managementfunctie neerlegde om fulltime Personal Trainer te worden. Zijn carrière in de fitnessbranche begon echter al in 1999. In de avonduren werkte hij tijdens zijn studie Sport & bewegen aan de CALO als fitnessinstructeur. Na afronding van zijn studie ging hij als manager aan de slag bij Achmea health Centers en werd hij een van de eerste Personal Trainers bij Achmea.
In 2012 besloot hij om als zelfstandig Personal Trainer aan het werk te gaan en richtte hij -ViMotion Personal Training- op in Enschede. Hij helpt mensen naar een fitter, gezonder en vooral bewuste leefstijl onder het motto ‘Add Quality to your Life’. Naast zijn werkzaamheden bij ViMotion is Freek een van de National Trainers binnen het LAPT team.

Ido Middelkamp

Ido Middelkamp is sinds 1996 actief in de fitness- en wellnessbranche en sinds 2009 als National Trainer bij LAPT. Binnen LAPT richt hij zich met name op de Business Essentials, Motivation Essentials en Lifestyle Coaching.
Naast zijn activiteiten voor LAPT is hij Mental Coach bij PROMEG, waar hij onder andere de opleiding Mental Coaching voor sport- & fitnessprofessionals verzorgt. In 2012 opende hij samen met zijn broer een Personal Training studio in Hengelo om vervolgens in 2015 in Boekelo een tweede studio te openen. Het is zijn passie om mensen te inspireren, anders te leren denken, na te laten denken met gezond verstand en ze een goed gevoel te geven.

Stefan Veenhof

Stefan Veenhof is een zelfstandig Personal Trainer met een eigen Personal Training studio. Zijn specialisaties zijn atleten op een verantwoorde manier begeleiden naar wedstrijdniveau. In 2011 rondde Stefan het CIOS in Sittard succesvol af en studeerde af aan de Avans Hogeschool in Breda, waar hij tijdens zijn studie de opleidingen van LAPT en de NASM volgde. Wat Stefan het meest fascineert is dat het menselijk lichaam naar eigen wens gevormd kan worden.

Rob van den Wijngaart

Rob van den Wijngaart bekleedt al 8 jaar de functie van Coördinator Fysiotherapie. Tevens is hij Coördinator van de fitness- en de groepslesafdeling binnen genoemd sportcentrum, waarbij hij leiding geeft aan fitnessinstructeurs en groepslesinstructeurs.
Rob is al twee jaar de vaste Personal Trainer van Nemanja Gudelj (speler van AZ Alkmaar). Sport is zijn passie. Daarnaast is Rob eigenaar van 2suc6. Dit bedrijf verzorgt trainingen en cursussen aan fysiotherapeuten en fitnessinstructeurs.