Opleidingen

Start2Move  

 

START2MOVE

 

LAPT werkt als partner nauw samen met Start2Move. Start2Move is het grootste en snelst groeiende Fit!vak erkende opleidingscentrum van Nederland en gespecialiseerd in het verzorgen van veel verschillende soorten opleidingen en trainingen op het gebied van fitness, health en sport.


Lees meer

LAPT Foundation  

 

LAPT Foundation

 

Het doel van LAPT Foundation is om jou de noodzakelijke basiskennis te geven die nodig is om door te kunnen groeien tot Personal Trainer. LAPT Foundation biedt - zoals het woord ‘foundation’ aangeeft- een zeer betrouwbaar en ‘all round’ fundament. Vanuit deze basis kan elke Personal Trainer zich verder specialiseren.


Lees meer

The Hybrid Trainer  

 

THE HYBRID TRAINER

 

Tijdens de tweedaagse opleiding ’The Hybrid Trainer’ word je opgeleid tot een multi talented fitness professional. Als Hybrid Trainer zorg je voor resultaat, coaching en motivatie van de leden!


Lees meer

Ontwerp trainingsprogramma’s als PT  

 

Ontwerp Trainingsprogramma’s als Personal Trainer

 

Wat maakt een Personal Trainer succesvol? Deze vraag wordt tijdens deze opleiding 100% beantwoord! We gaan de diepte in, we gaan je leren welke eigenschappen je moet bezitten om langdurig succesvol te zijn als Personal Trainer!


Lees meer

Bouw jouw personal training business  

 

Bouw jouw personal training business

 

Wat komt er allemaal kijken bij het opzetten van je eigen Personal Training business? Wat zijn de valkuilen? Deze intensieve opleiding is een must voor elke Personal Trainer die een succesvolle Personal Training business wil opzetten.


Lees meer

Klantenbinding door gedragscoaching  

 

Klantenbinding door gedragscoaching

 

Wat moet jouw klant náást het volgen van PT sessies veranderen om succes, gezondheid en resultaat op de lange termijn realistisch te maken?


Lees meer

Set-up your PT Business  

 

Set up your PT Business

 

Tijdens deze opleiding krijg je alle benodigde informatie over het opzetten van je eigen Personal Training business. Wat zijn de do’s en don’ts? Hoe blijf je langdurig succesvol?


Lees meer

Knock-Out  

 

KNOCK-OUT

 

Tijdens de KNOCK-OUT opleiding leer je de basisvaardigheden van het boksen. KNOCK-OUT is specifiek ontworpen voor Personal Training en biedt een intense beleving voor de klant.


Lees meer

YOUR FUTURE PT-CAREER  

 

YOUR FUTURE PT-CAREER

 

Zit je erover te denken om naast je carrière als instructeur ook een personal training carrière te starten? Of wil je meer informatie over het starten van je eigen personal training business?


Lees meer