Memberships

LAPT Membership  

 

LAPT MEMBERSHIP

 

Onbeperkt support en ondersteuning vanuit LAPT. De LAPT Coach begeleidt je vanaf de start van je PT carrière met het stellen van doelen en het succesvol opzetten van je PT business.


Lees meer

PT on the Net  

 

PTontheNET

 

PTontheNET.com is een website die speciaal ontwikkeld is voor Personal Trainers en andere fitness professionals. De website verschaft je uitgebreide informatie over fitness in het algemeen en Personal Training in het bijzonder.
Lees meer

LAPT Manager  

 

LAPT MANAGER

 

LAPT Manager is een webapplicatie die jou helpt bij het succesvol organiseren van je werkzaamheden en bevat onder andere een activiteitenplanner, een facturatie module en een relatiebestand module.  
Lees meer

Knock-Our  

 

KNOCK-OUT MEMBERSHIP

 

KNOCK-OUT is specifiek ontworpen voor Personal Training en biedt een intense beleving voor de klant. Met KNOCK-OUT geef je je klanten nog meer mogelijkheden en afwisseling bij het behalen van hun doelen!
Lees meer

Re-size  

 

RE-SIZE

 

RE-SIZE is een afslankprogramma dat je kunt aanbieden aan je cliënten waarbij jij als Personal Trainer in vier weken tijd unieke trainingen combineert met individueel passende voedingsmethoden. 
Lees meer