Blog

NAAR OVERZICHT

 

Personal Trainer Day – 26 augustus 2017 – CALO Zwolle

 

Op zaterdag 26 augustus 2017 vindt alweer de 3de editie van de Start2Move Personal Trainer Day plaats op de CALO in Zwolle. Deze dag, georganiseerd in samenwerking met LAPT, richt zich op (toekomstige) Fitnesstrainers, Personal Trainers en iedereen die graag op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends op het gebied van Sport, Fitness en Health.

 

Ook dit jaar zijn er weer diverse aansprekende gastsprekers waaronder Barbara den Bak (The rise of Boutique Fitness), dr. Jan Middelkamp (The future of Personal Training) , Erik Hein (Periodiseren: maak het verschil!), Paul van Zwam (Mentale Training in de Sport)  en Kelby Jongen (Coachen op Gedragsverandering).
 

Voor de actieve sporters zijn er vernieuwende workshops op het gebied van Functionele Training (o.a. Hip Mobility & Core Stability en Functionele HIIT Training en VIPR) onder leiding van Master Trainer Geert van Poppel en Marigje Jansen. Daarnaast zullen Joep Joosten en Gijs Schoenmakers je alles leren over de fijne kneepjes van specifieke snelheids- en explosiviteitstraining voor sporters.

 

4 redenen waarom je deze jubileumeditie van de Personal Trainer Day niet mag missen:

 

Tijdens deze dag is er bovendien uitgebreid de gelegenheid om te netwerken en kennis te delen met je (toekomstige) collega's uit het werkveld. Start2Move bestaat dit jaar 10 jaar en daarom hebben we voor alle deelnemers een leuke verrassing en sluiten we af met een gratis borrel!

 

Kijk voor het volledige programma en meer informatie op www.start2move.nl/personal-trainer-day-2017