Blog

NAAR OVERZICHT

 

Personal trainer workshop "Personal branding like a Pro"

 

Op 12 december wordt het jaar afgesloten met de laatste LAPT-conventie van 2015 rond het onderwerp: ‘Lifestyle & Nutrition’. LAPT heeft de afgelopen jaren honderden Personal Trainers opgeleid, en ze geholpen bij het halen van een maximaal rendement uit hun Personal Training carrière.

Ook als niet LAPT-lid kun je tijdens deze PT-conventie profiteren van de kennis van verschillende top presenters, waaronder: hormoonexpert Ralph Moorman, wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven, onderzoeker Jan Middelkamp én Sitting is Killing auteur Arto Pesola.

En je kunt die dag met mij  in gesprek gaan tijdens mijn workshop over personal branding. Het doel: zoeken naar je eigen krachten en zwaktes, en uitvinden hoe je daar nieuwe kansen mee creëert. Om zo je PT business nóg beter in de markt te zetten.  

Ik ontmoet je graag tijdens de LAPT afsluiter van het jaar in Veenendaal. Loop je ondertussen met een vraag die je tijdens mijn workshop beantwoord zou willen zien? Stuur me dan een bericht.

 

Meld je aan voor de LAPT Conventie op 12 december

Peter van der Steege (1961) is branding- en marketingspecialist met twintig jaar ervaring in de health- en fitnesssector. Zijn kennis zet hij in als eigenaar van de veelzijdige ontwerpstudio Fitbrand èn als mede-eigenaar van uitgeverij BlackboxPublishers (2013). Peter is auteur van het boek Bouw jouw Brand (2015) en verzorgt meerdere malen per jaar incompany workshops en lezingen voor bedrijven.