Opleidingen

NAAR OVERZICHT

 

START2MOVE:

Start2Move

Diverse opleidingen

LAPT werkt als partner nauw samen met Start2Move. Start2Move is het grootste en snelst groeiende Fit!vak erkende opleidingscentrum van Nederland en gespecialiseerd in het verzorgen van veel verschillende soorten opleidingen en trainingen op het gebied van fitness, health en sport.

 

 

De opleiding Fit!vak Fitnesstrainer A is bedoeld voor sportieve, enthousiaste cursisten die graag direct met een Europees erkend Fit!vak diploma aan de slag willen in de fitnessbranche. Deze opleiding vormt bovendien een prima basis om door te groeien naar het vak Personal Trainer. Er is geen specifieke vooropleiding vereist.

 

Na afronding van de compleet vernieuwde opleiding Fitnesstrainer B, ben je in het bezit van het hoogste Europees erkende diploma Fitnesstrainer B / Personal Trainer (niv. 4) en kun je aan de slag als (zelfstandig) Personal Trainer. Meer informatie over de toelatingseisen is te vinden onderaan de pagina Fit!vak.

 

Het is ook mogelijk om je direct aan te melden voor een Personal Trainer Pakket. Kijk voor een overzicht van alle opleidingen op www.start2move.nl en schrijf je in via deze website.