Testimonials overzicht

 

Frans Meurs

"LAPT is de kans geweest om eindelijk te starten met PT."

 

Frank Meurs is de eerste LAPT trainer met een Gold Label Certificate. Het hoogst haalbare niveau voor LAPT-ers. Ik sprak met hem en zijn partner Cecile over training, coaching en zijn toekomst en die van ‘Frank van Meurs Personal Training’. ​

 

Lees meer

Marion Christianen

 

 

“Tijdens de opleiding kwam ik erachter dat ik als coach vooral moet vragen, in plaats van alles te vertellen."

Ik ben 47 en sport al vanaf mijn 18de in de sportschool. Heb verschillende jobs gehad, altijd in de dienstverlening en daarna een tijdje als visagist/kleurstylist aan de slag gegaan. Daarnaast heb ik altijd lesgegeven in de club en dat vond ik echt het allerleukst. Ben super fanatiek en gedreven!

 

Lees meer

Cora Mol

“Ik was op zoek naar concrete tools, maar ook naar nieuwe prikkels van inspirerende professionals in de branche."

 

Ze noemt zichzelf een ‘ hybride coach’, werkt als Personal Trainer, Group Fitness Instructor, Small Group (Outdoor) Trainer én Food Coach. Cora Mol doet er alles aan om een bijdrage te leveren aan een fittere wereld en volgde de eerste editie van de cursus ‘Klantenbinding door gedragscoaching’.

 

Lees meer

“Ik denk dat je met deze cursus het vermogen krijgt om je te kunnen onderscheiden””.

“Ik denk dat je met deze cursus het vermogen krijgt om je te kunnen onderscheiden”.

 

Ik ben sinds twee jaar Hormoonfactor trainer. Dat houdt in dat ik mensen met hormoon gerelateerde klachten begeleidt op het gebied van voeding, bewegen, leefstijlverandering en omgaan met stress. Het allermooiste hieraan vind ik dat je mensen echt kunt helpen. Klanten die voor het eerst bij mij komen hebben vaak al heel lang klachten en al van alles geprobeerd. Om die mensen in korte tijd enorm te zien opknappen, dat is fantastisch.

 

Lees meer

 

 
 
LAPT OPLEIDINGEN
MEER INFO
Klantenbinding
door gedragscoaching
MEER INFO
FLEX MODEL
MEER INFO